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De re rusticaBuch VII - XII / L. Junius Moderatus Columella. Übers. durch Heinrich Oesterreicher. Hrsg. von Karl Löffler. Tübingen : Litterar. Verein in Stuttgart, 1914 : 2. 1914
Content
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Buch I - VI
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Buch VII - XII
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Vorderdeckel
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Titel
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1
Lucj Juny Moderatj Collemelle der puren geschafft das vij. buch.
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3
Die vor red.
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6
Von dem ochsen zu úberkomen zu koffen und von ir gestalt. Das erst capittel.
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7
Von den ochsen zam zu machn. Das ii. capittel.
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13
Von der sorg und der spysen der ochsen. Das dritt capittel.
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16
Von den lastern und ertzny der ochsen. Das viert capittel.
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17
Wie pestelentzs den schwaigen in felt. was artzny dar zu zu thund sy. Das fúnfft capittel.
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19
Waß mittels dem ochsen der mit rowkaitt und undoewung siechott, zu zethund sy. Das vi. capittel.
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21
Mit waß ertzny der schmertz deß buchs und ingewaid deß vichs gestellt werd. Das vii. capittel.
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22
Von dem schaedlichen gewechs der zungen. Das viii. capittel.
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23
Von dem hustenn der ochsen. Das núnd capittel.
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24
Ertznyen der geschwulst. Das zehend capittel.
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25
Was ertzny dem hinckenden ochsen zu thund sy. Das xi. capittel.
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27
Ertzny zu der rud und dem bisß der kranckhaitt die da haist coriago, das ist an bachung der hutt. Das xi. capittel.
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28
Fúr die aissen der lungen und geschulst des gummes. Das xiii. capittel.
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29
Zu der geschwulst der hals auder. Das xiiii. capittel.
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31
Von den zesammen zognen achslen und zerrochnen hornen. Das xv. capittel.
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32
Zu dem bisß desß schlangen der schaedlich tier. Das xvi. capittel.
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35
Zu dem eglen bisß. Das xvii. capittel. / Von dem nottstall zemachen darinn das beschlossen vich gehailt werd. Das xviii. capittel.
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36
Von der gestaltt des stiers. Das xix. capittel.
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37
Die geestalt der ku. Das xx. capittel.
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38
Von wie vil jaren der hagen oder ußerwelt frucht stier zu machen sy. Das ain und zwintzigist capittel.
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39
Von den umb zúninan und staellen zemachen. Das xxii. capittel.
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40
Welches alter geschickt sy zu der zu laussung. Das xxii. capittel.
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42
Zu den lústigen kelbern. Das xxiiii. capittel. / Von den kelbern zu verschniden. Das xxv. capittel.
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43
Von den rossen. Das xxvi. capittel.
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47
Von dem alter des schelen und was vilhis geboren werd. Das xxvii. capittel.
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48
Von der artt und gestalt des rosß. Das xxxviii. capittel.
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50
Von der sorg und artzny der rosß. Das xixxix. capittel.
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53
Zu dem husten. Das xxx. capittel. / Zu hutt rúmpfung und der rud. Das xxxi. capittel.
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54
Zu den flúgen und schmertzen der ogen. Das xxxii. capittel.
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55
Ertznyen fúr die masslaidi der spiß und den schelmigen tod. Das xxxiii. capittel.
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56
Zu der wuetty der merchen. Das xxxiiii. / Von den mulen. Das xxxv. capittel.
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58
Zu maessigen die unsinnkaitt des schelen der in die inbrúnstikait wuetten ist. Das xxxvi. capittel.
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61
Von ir ertzny. Das letzst capittel.
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63
Lucy Juny Moderati Columelle des buren geschaeffts das achtund buch.
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63
Von dem esel. Das erst capitel.
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65
Von den schaffen zu koffen und zu beschiermen. Das ii. capittel.
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67
Von den boecken uss zewellenn. Das dritt capittel.
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76
Von den bedeckten schaffen. Das iiii. capittel.
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79
Die artznyen des schaeffigen vichs. Das v. capittel.
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85
Von dem gaisischen vich. Das vi. capittel.
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88
Von der artzny der gaissen. Das vii. capittel.
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89
Ursach kaeß zu machen. Das viii. capittel.
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91
Von den schwinen und ierer artzny. Daz viiii. capittel.
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96
Von der ertzny der schwin. Das x. capittel.
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98
Von der verschnidung der schwin. Das ailfft capittel.
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99
Von den hunden. Das xii. capittel.
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104
Von den bresten und ertznyen der hund. Das xiii. capitel.
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106
Lucy Juny Moderati Collumelle von der purischen sach das núnd buch.
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107
Von den dorffeschen furungen. Das erst capittel.
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108
Von den geschlechten der hennen und von der gertischen hannen zu machen unnd zu furend. Das ij. capitel.
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113
Von den henn húser zu machen. Das dritt capittel.
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116
Von den spisen der hennen. Das iiii. capittel.
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118
Von den aygern zu behalten und under zelegen. Das fúnff capittel.
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125
Von den ayer. Das vi. capittel. / Von den hennen faist zemachen. Das vii. capittel.
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127
Von den holtz und schlag tuben zemesten und von den tubhúsern zesetzen. Das viii. capittel.
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131
Von den turteltuben zefuren. Das viiii. capittel.
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132
Von den kronatt vogel uff ze ziechen. Das x. capittel.
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134
Von den pfawen uffzeziechen. Das xi. capittel.
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139
Von uffziechung der hennen, der Numidischen und weldischen. Das zwoelfft capittel. / Von den vogeln die die Kriechen haissend N. und ... Das xiii. capittel.
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140
Von den gensen uff zu ziechend und den genß stall ze machen. Das xiiii. capittel.
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144
Von den aenten, wasservogel und der gelichen. Das xv. capittel.
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147
Von den vischatzen und vischen zefurind. Das xvi. capittel.
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151
Von der setzung der vischatz. Das xvii. capittel.
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157
Lucy Juny Moderati Columelle der púrischen sach das zehend buch.
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158
Die vorred.
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159
Von den thiergarten zemachen und den wilden tieren in zu schliessen. Das erst capittel.
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162
Von den binen. Das ander capittel.
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164
Wie vil geschlecht der ymen syen und woelhes uss denen das best sy. Das iii. capittel.
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165
Was furungen und wie die gestalten der furungen der binen sin sollend. Das iiii. capittel.
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167
Von usswellung der sitz der binen. Das v. capittel.
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170
Von den fessern der binkoerb zu beweren. Das vj. capittel.
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171
Wie die binkoerb zu setzen syen. Das sibent capittel.
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174
Wie man die binen úberkomen sol, und wie die wald binen gefangen werdent. Das achtent capittel.
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178
In welchen weg die gezognen oder gelauffnen ymen behalten werdint und in die binkoerb geton. Das viiii. capittel.
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181
Weles sy die gestalt des kúngs der binen. Dsa zehend capittel.
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182
Wie die wenigkait der binen verbessert werd. Das ailfft capittel.
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184
Von den ymen zu behalten und ir flucht zuverbietten. Das xii. capittel.
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185
Ertzny der binen die kranck sind. Das xiii. capittel.
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189
Was die binen zu ietlicher zitt tuegind und waß ir versecher tun soell. Das vierzehend capittel.
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196
Von dem hung zemachen und wann die bincker uss zu bloessen syen. Das xv. capittel.
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200
Von dem wachs ze machen. Das sechzehend capittel.
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201
Das gesang Lucy Juny Moderati Columelle von der buwung der garten. Das ailfft buch.
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202
Das zwoelfft buch Collumelle.
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202
Was in dem dorff gescheen sol von dem der dem ampt des schaeffners fúr gestelt ist. Das erst capittel.
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213
Was in ainem ietlichen monet zethund sy, und das die werck den zitten syen zu zeordnen. Das ander capittel.
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241
Die broß oder schlecht red von der buwung der garten und von den garten krútter. Am dritten capittel.
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262
Lucy Juny Moderati Columelle der púrischen sach das xiii. und lest buch.
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266
Die vorred.
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269
Die sorg des hústigen gutz und gebott die die schaffnery verbringen soll. Das erst capittel.
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271
Wie die ker oder behaltnussen soellend gehalten werden. Das ander capittel.
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273
Die ußtailung des weckzúgs und huß geschirs. Das dritt capittel.
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277
Woelch und in was weg die vass den keren soellind zugericht werden unnd von dem gefaeltzen oder gumposten zemachind. Das vierd capittel.
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279
Wie uss un geschmacktem win essich werd. Das fúnfft capittel. / Wie das saltzwasser hert werd. Das sechst capittel.
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280
Welchi krútter die vier zytt des jars und wie di soellend in gelegt und bahalten werden. Das vii. capittel.
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282
Wie milch essich werd. Das viii. capittel.
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283
Die behaltung oder inlegung des lacktucken. Das núnd capittel.
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284
Die zesamen legung des zwibilen, der bieren, der sin walen oepfel und der andern opfel. Das zehend capittel.
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286
Die zesamenlegung des suessen wassers des sy sich gebruch in den in legungen. Das xi. capittel.
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287
Von dem hung wasser oder mett zemachen. Das xii. capittel.
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288
Von dem kaesß in das huß zebruchind... Das xiii. capittel. / Von den oepflen und bieren... Das xiiii. capittel.
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289
Von den dúrren figen. Das xv. capittel.
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290
Von den gedoertten winber zemachen, von dem holtz oepfel oder der frucht sorbum genant zu behalten. Das xvi. capittel.
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292
Von sigen essich zemachen. Das súbenzechend capittel.
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293
Welchi dem wilmott vor zu zerichten sind. Das xviii. capittel.
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295
Von vil gestalten der gemechten damit der win gesterckt wirt. Das xix. capittel.
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297
Von dem suessen essich zu machen oder sieden. Das xx. capittel.
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298
Von dem gesotten win den etlich haissend Neapolitanum. Das xxi. capittel.
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300
Von dem brenten win der in denn win geton wirt zu dem alter. Das xxii. capittel.
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302
Des zerlaufnenn bechs unnd ander ertzny damit du den most machost. Das xxiii. capittel.
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303
Von dem bech des sich Allobroger bruchand zu dem gemaecht des verbichten wins. Das xxiiii. capittel.
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304
Von dem bech Nemeturica zu den machungen. Das xxv. capittel.
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305
Von dem gesaltznen wasser oder dem herten faltz wasser genant muria die win zemachen. Das sechs und zwaintzigist capittel.
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306
Mittel des essischen wins. Das súben und zwaintzigist capittel.
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307
Von dem suessen win zemachen. Das xxviii. capittel.
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309
Wie der win allweg suess als ob er núw sy, belib. Das xxviiii, capittel. / Die aller ertzny des wins und mittel des schwachen wins. Das xx. capittel.
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310
Ob etwas thier in den most gefallen... Das xxxi. capittel. / Win von dem andron. Das xxxii. capittel.) Seyllitten win. Das xxxiii capittel.
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311
Von dem essich des krutz seille. Das xxxiiii. capittel. / Wie machist den wermutt... Das xxxv. capittel.
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312
Von dem gedruckten most. Das xxxvi. capittel. / Den win den Kriechischen gelich zemachind. Das xxxvii. capittel.
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313
Von dem win usß mirten, das ist broß, gemacht. Das xxxviiii. capittel.
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315
Wie der win gelitten oder gefangen werd. Das nún unnd tryssigoste capittel.
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316
Wie der best lirr oder most werd. Das xl. capittel.
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317
Wie log most gemacht werd. Das xxxxi. capittel.
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318
Von dem kaeß zemachen. Das zwayundviertzigost capittel. / Wie die hussen truben zu samen gelegt... Das xxxxiii. capittel.
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322
Wie gronott oepfle behaltenn werdint. Das vier und viertzigist capittel.
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325
Wie die oepfeln orbiculata, Sestiana, melimel und ander geschlecht der oepfel behalten werdent. Das xxxxv. capittel.
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328
Von der behaltnust der weissen oel frucht. Das xxxxvi. capittel.
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331
Von der behaltung und inlegung der schwartzen oelfrucht. Das xxxxvii. capittel.
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332
Wie das gesaeltz gemacht werd. Das acht und viertzigist capittel.
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333
Wie das oel gemacht werd. Das nuen und viertzigisten capittel.
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340
Wie du das oel zu den salben machen solst. Das fúnfftzigist capittel.
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341
Von der saltzung des schwinen flaisch. Das ii. capittel.
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342
Wie du die rueben und steck rueben inlegist. Das lii. capittel.
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343
Wie den den senff machist. Das liii. capittel.
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344
Wie man das schwartz krutt und die wurtzen syseris inleg. Das liiii. capittel.
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345
Wie das gesaeltz opigarum genannt ze machen sy. Das lv. capittel.
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349
Register.
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Übersicht über die einnahmen und ausgaben des litterarischen vereins...
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Publicationen des litterarischen vereins in Stuttgart.
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